loading

PSC ZAGREB

Vaš najbolji poslovni partner

Vjerujemo da ste upoznati kako Opel nudi veliki izbor gospodarskih vozila prilagođenih različitim namjenama i poslovanji­ma. Za rast Vašeg poduzeća iznimno je važno pouzdati se u one koji vam ulijevaju samopouzdanje.

Raznolikost noše ponude kreće se od furgona, preko izvedbi sa putničkom kabinom, šasije sa vozačkom kabinom, pa sve do tvorničkih prerada.

Želimo Vam ponuditi baš ono što Vama treba!

Opel VIVARO CREW VAN 1.6 CDTI120KS  L2H1-produženi

Novi Opel Vivaro donosi novu razinu ekonomičnosti, sigurnosti i praktičnosti, a njegov moćan izgled i elegantan dizajn šalju snažnu poruku o Vama i Vašoj tvrtki. Sa još više snage, sigurnosti, ekonomičnosti te više teretnog prostora Opel Vivaro je korak ispred drugih gospodarskih vozila srednje veličine. Bogato opremljen, sa 120 KS i nosivosti do 1060kg vjerujemo da bih svoj posao mogli obavljati još učinkovitije.

ATRAKTIVNA RATA*: 1888 kn+pdv , 7 godina jamstva. 

Naše poslovne odnose gradimo na obiteljskim vrijednostima kao sto su briga, predanost i odgovornost. Stoga, naše stručno osoblje će Vam pomoći do najsitnijih detalja vezanih uz poznavanje vozila, različite mogućnosti financiranja, ugovora o održavanju.

Potruditi ćemo se da dobijete ponudu po Vašoj mjeri!

* Mjesečni obrok odnosi se na financiranje putem operativnog leasinga u trajanju od 48 mjeseci, bez učešća i s ostatkom vrijednosti od 50% (za 120.000 km) u suradnji s Raiffeisen leasingom. Iznos mjesečnog obroka odgovara protuvrijednosti od 253,07 EUR-a na dan izračuna, ne uključuje PDV te je promjenjiv ovisno o kretanju prodajnog tečaja EUR kod RBA kao i cijeni novca na međunarodnom tržištu. Jamstvo se odnosi na 4 godine FlexCare jamstva, te dodatne 3 godine garancije kuće PSC Zagreb prema uvjetima iz servisne knjižice. Kupac dobiva kod obavljanja prva tri redovna servisa rad potpuno besplatno, te plaća samo dijelove i dodatnu uslugu ukoliko postoji.
Idite na vrh