loading

PSC Zagreb član je Njemačke AVAG grupacije. Avag holding SE je jedan od vodećih nezavisnih automobilskih trgovačkih poduzeća u Njemačkoj. Pod okriljem Augsburga gdje je središte vođenja Holdinga u ovom su trenutku ukupno 53 operativne tvrtke na 156 lokacija. AVAG ima većinski udio automobilskih salona u Njemačkoj, Austriji, Hrvatskoj, Poljskoj, Srbiji i Mađarskoj.


AVAG holding SE za operativno upravljanje i financijski holding ima oko 99 zaposlenika. Uključujući Opel brand, tu su još Toyota, Ford, Nissan i Subaru, Citroen, te prodaja novih i rabljenih vozila svih marki koje zastupaju preko 113.000 vozila. U Hrvatskoj posluje u svim velikim gradovima: Zagreb-PSC Zagreb, Osijek, Rijeka te Split. Vodeći brand je Opel, no na pojedinim lokacijama u ponudi imamo i Citroen.

PSC Zagreb posluje u Zagrebu, Capraška 3,u Velikoj Gorici na adresi Zagrebačka 115, te smo ponosni što smo od nedavno otvorili i  novu lokaciju PSC Varaždin u Varaždinu na adresi Optujska 155. Ukupno upošljavamo 77 djelatnika. Vodeća smo autokuća na području države u prodaji i postprodaji za Opel vozila.

Osim prodaje novih Opel vozila, prodaje provjerenih rabljenih vozila s garancijom, PSC Zagreb ovlašteni je servis za Opel i Chevrolet vozila. U našim servisima nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, kao i prodaju guma, hotel za gume, limariju i lakirnicu, ukratko kompletnu uslugu na jednom mjestu.  Naši prodajni savjetnici tu su za vas kako bih vas savjetovali o najpovoljnijim uvjetima financiranja te osiguranja vozila – sve na jednom mjestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.

Cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem vozila odnosno ponudom i lagerom rezervnih dijelova. Kontinuirano školujemo naše osoblje te rastemo u znanju zajedno sa naprednim tehnologijama u svim područjima. Možemo se neskromno pohvaliti da u našim servisima uz prijemnike svi mehaničari imaju položene majstorske ispite, te smo prva autokuća koja je u svoje procese rada uvela BDC (business development center) u kojem rade četiri djelatnice koje se brinu za Vaše zadovoljstvo te između ostalog primaju sve Vaše pozive. Uvijek se trudimo biti korak ispred ostalih kuća, a korak bliže Vama, našim kupcima i korisnicima naših usluga.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Zagreb kao poslovnog partnera. Stoga obratite nam se s povjerenjem!

 

Naziv: P.S.C. ZAGREB d.o.o.

Sjedište: Capraška 3, Zagreb

Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb, 1-42440

MBS:080124446

OIB:29147492766

PDV ID: HR29147492766

IBAN račun kod RBA: HR0624840081100 591 535

Temeljni kapital: 8.600.000,00 kn

Članovi uprave: A.C.StillEmil Kukolja i Kristian Sertić

 

 

Idite na vrh